KUKU fest

KUKU děkování

přátelé, kamárádi,

bylo to krásné, děkujeme. Kopec zářil barvami, stoly byly plné dobrot, tóny něžně vábily, divadlo vonělo a Vaše úsměvy blažily všechny , i rozostřené KUKU zraky.

Těšíme se na KUKU zase příští rok!

děkujeme Všem, kteří přišli, děkujeme za všechny dobroty, děkujeme JMK a městu Židlochovice za veškerou podporu.

Výhonek

POZVÁNKA NA KUKU FESTIVAL

rádi bychom všechny příznivce i náhodné chodce pozvali na rodinný divadelně-hudební festival, očividně, v jurtě otevřené v Židlochovicích

KUKU FEST Vám rozostří zrak a nabídne nový pohled. Těšte se na vyhlídku....

KUKU!! KUKU!! hlásí se KUKU festival

můžete se těšit na ÚSTAV VOICEBAND BRNO, který nám předvede zhudebněnou Kytici!!

ukázka zde: www.youtube.com/watch?v=jrnZyH9DMzo

na závěr na kopci v Židlochovicích zahraje pouliční šraml URBAND

ukázka zde: www.youtube.com/watch?v=K9iEL8ups2A

KUKU!!! hlásí se KUKU festival